Monday, April 1, 2013

Cameran Highland Kami Datang..

Salam..
yeah, akhirnya kami dapat jejakkan kaki ke cameran higland..
da lama teringin nak p sini, tapi xde orang nak bawak..
memang best untuk orang yang suka tengok pemandangan semulajadi..
so, miggu lepas ak plan ngn kengkawan p sini..terbaik punyer.
kami bertolak dalam kul 7 pg
sampai sane pukul 3 pm..
sejuk sihh..mmg terbek..




jom layan gambar....!!!






1st sapa kami p kat kaktus lu..huhu..memang rambang mata untuk orang yang minat kaktus..



my cute frenz wif kaktus

omey- omey.


syaeroh..hehe..manis giler jagung dy..


syaerah n i..

geram ngn bunga ni...

ni kat lavender garden...terpegun ngn bunga kat sne..sangat2 la cantik...
terbaik dari ladang
me and erah
kreatif kan???
our bodyguard.. suasana dalam pukul 6.30 pm  di cameran highland..
nop jugak posing ngn bunga kaktus..hehe
dr kiri erah, ct and me
bunga kaktus.
pemandangan dari kedai teh..
posing rest..haha.penat kutip daun teh..
so beatiful.. indahnya ciptaan ALLAH

ak jatuh cinta dengan ini bunga

suasana pagi di cameran..sngt la sejuk..





sngt mhl air di sini...huhu..byngkan teo beng dy pun da rm 4.90

pemandangan dr atas di ladang teh...








penat tp sangat2 bes.. teng to my frenz coz sudi menemani sy ke sini. especially to our bodyguard... :)


location: cameran highland.
date: 30 /03/2013


3 comments:

  1. amboi2,,,,kuat tehhhh,,,body guard 2 sapo??? your bf?????

    ReplyDelete
  2. haha..nop la..my frenz only.y u wan him??

    ReplyDelete
  3. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete